Water Park

2012-06-28 @ 00:50:48
 
 
 
Tre awesome arbetsdagar i sträck, vad händer? Körde killen till campet på morgonen och då flickorna hade en sleep over med flickorna på andra sidan gatan (plus mormodern skulle vara hemma hela morgonen) så stannade jag kvar i närheten utav campet. Satt på ett Starbucks i ca två timmar, kollade senaste True Blood avsittet och läste lite i The Hunger Games, som jag nu äntligen börjat läsa.

Innan jag hämtade upp värdkillen drog jag till banken och fixade lite. Vi kom hem, åt lunch. Och sedan runt halv två dog vi till en vatten park inte särskilt långt härifrån och jaaa, jag kom nyss hem. Fem timmar senare... haha. Är helt död. Ungarna hade i alla fall kul, till och med jag hade kul.

Nu väntar jag bara på att min värdmamma ska komma hem så jag kan åka iväg och köpa lite saker inför imorgon. För imorgon åker jag till Carlifornia! Yay. Ska jobba fram till klockan tre typ, sedan kör min värdmormor mig till flygplatsen. Awesome.

Kommer blir helt sjukt att inte träffa Madeleine på typ, tio dagar! Vi får panik när vi inte setts på två.. Oj vad mycket osammanhängade text det blev. Puss hej.


 
 
 
 

Snow White & Harry Potter

2012-06-27 @ 05:19:52
148 dagar, så länge har jag vart här nu.

Just nu känns det bra. Inga riktiga konflikter med barnen, det är sommar och jag bara njuter av livet.

Vart precis och såg Snow White and the Huntsman med Madeleine, vet inte vad jag hade för förväntningar. Höga skulle jag tro, men ändå hört att den inte skulle vara särskilt bra utav vissa. Men min åsikt är i alla fall att den är helt klart värd att se. Kristen Stewart är jag inte ett särskilt stort fan utav då jag inte tycker om henne alls som Bella Swan i de två första Twilightfilmerna (hon ter sig bättre i de senare). Men kan erkänna att hon vart bra som Snövit, och man kan inte neka att hon är snygg. Annars är Chris Hemsworth satans vacker! Bara han gör att filmen är sevärd.

Imorgon, efter värdkillens Lacross camp, ska troligen jag och Madeleine ta barnen till en stor vattenpark, förhoppningsvis blir det kul.


Nu blir det att titta på Harry Potter and the Sorcerer's Stone / Philosopher's Stone. ♥


Här får ni njuta utav min underbara humor. (Plus lite extra utav Ruper Grint ♥♥)








 


Insåg att det blev mycket förnedring utav Twilight.. Har absolut inget emot Twilight! Vill bara ha det sagt.
Hej.

 

Game of Thrones and Pink

2012-06-26 @ 05:14:22
Om bara några veckor lämnar min tyska vän Maike mig. Hon vart en utav de personerna Jennie presenterade mig för. Och den jag pratade mest med när Jennie åkte. Så i lördags vart det födelsedag/avskedsutgång. Temat vart Rosa. Så jag fick lånat en rosa klänning utav Madeleine, rosa naglar, rosa underkläder, rosa fjäder på ena ögonfransen och rosa rosor till födelsedagsbarnet.

Hade lite problem med att komma in på klubben för min del, då jag inte är 21.. Men Maike fick allt in mig, och tydligen vart jag den enda under 21 de släppte in, och nej jag fick inte dricka alkohol där inne och alla vakter/bartender höll koll på mig. Haha, ganska kul faktiskt och jag hade en riktigt rolig kväll.

Annars då? Min värdkille har Lacross camp idag (måndag) tills på onsdag, så hämtar upp honom där efter att han har sprungit runt i cirka tre timmar. Idag blev det att vi åkte till poolen igen, första gången på länge efter det. Förra veckan vart det för varmt(!) för att ens vara utomhus. Och sedan körde jag värdkillen igen till lacross träning (japp, ännu mer träning) Så idag blev det jobb från 9-8. Trött? Nej, inte alls..

Och snart kommer mamma och Ari hit. Helt sjukt vad jag längtar. Och det mor har lovat ta med till mig är: lakrits, lakrtistuggumi, tre olika sorters choklad och mjukisbyxor!! Fyfan vad jag saknar mjukisbyxor. Visst man kan köpa det här, men inte sånna med muddar, ni vet nertill. Finns bara helt raka och tråkiga.

På tal om annat,satan vad jag börjar få mer och mer ont i mina leder och min kropp.. Rygg, nacke, höfter, fingrar, armar, fötter och min jävla tinning är typ spänd? Underbart. Har de senaste åren haft ont i fingrarna när jag vart utomhus i kallt väder. Men hela kroppen, när det inte är kallt. Seriöst? Får hoppas att detta bara är tillfälligt.

Har snart tagit mig igenom serien Game of Thrones. Kan erkänna att jag inte direkt fastnade till en början, men envis som jag är -  har jag börjat kolla igenom en serie måste jag försöka se klart den -  och det är jag glad att jag gjorde, helt fast vid det här laget!

Utanför klubben i lördags.




Au Pair

2012-06-21 @ 06:54:50
"Hur är det att vara Au pair?" Det är en fråga jag har fått väldigt många gånger det senaste. Hur det är? Om jag trivs? Osv.

Och varje gång har jag svårt att få fram hur det verkligen är. Men i grund och botten handlar allt på vilken familj man hamnar i. Jag har hört från vissa au pairer där värdföräldrarna är en mardröm och gör livet till ett helvete.

Jag har däremot hamnat i en otrolig familj, som jag verkligen älskar. Vilket gör att jag trivs hur bra som helst. Sen är barn alltid barn vilket gör att vissa dagar är otroligt tuffa, men i slutet är det värt det.

Som sagt, vissa dagar kan verkligen vara en plåga. Man vill inget annat än krypa upp i sängen och gömma sig under täcket. Barnen tänker inte på hur mycket ord sårar. När de blir arga slänger de ur sig ord, och när man är hundratals mil ifrån alla man känner är man känslig och tar åt sig, för mycket. Och tidskillnaden gör det svårare att hålla kontakten med dem där hemma. Även om Skype och Facebook finns är det ändå inte alltid tillräckligt.

Men! Som jag tidigare nämnt är att jag inte kunde haft mer tur med min värdmamma. Har jag minsta problem med barnen tar hon sig tid att lyssna på vad jag behöver hjälp med och sedan tillsammans kommer vi fram med en lösning som passar mig, barnen och henne. Behöver jag ta ledigt för någon liten småsak är det absolut inga problem (såvida hon eller mormodern är hemma). Hon är rolig, trevlig och man verkligen märker hur mycket hon älskar sina barn. All ledig tid hon har försöker hon spenderar med dem. Och med en familj som innehåller så pass mycket kärlek är det omöjligt att inte känna sig välkommen, vara en del utav familjen och trivas som satan. Barnen kan komma från ingenstans, ge mig en kram och ett "I love you Sandra".

Och bortser man från allt med familjen och hemmet, så är det ändå en otrolig stor upplevelse vilket gör allt värt det. Men flyttar hemifrån, lämnar landet, är i helt nya städer och träffar människor från hela världen. Jag har träffat, pratat och blivit kompis med personer från, Danmark, Tyskland, Estland, Kina, Brasilien, Australien, Colombia och massa andra länder.

Man förbättrar sin engelska enormt. Innan jag åkte kunde jag förstå engelska bra, men tyckte inte om att prata. Nu har jag inget val. Jag måste prata, vilket gör mig bättre. (förutom när jag träffar Madeleine hela tiden och pratar svenska.. haha)



Nej det är inget jobb man skaffar för att tjäna pengar. Det är en jobba man skaffar för att "tjäna" uppleveser, erfarenhet och minnen för livet.



The White House, Washington DC.


New York City.


Panama City Beach, Florida.


Statue of Liberty.


Arlington Cemetery.


The Monument, Washington DC.


Nationals Park, Washington DC.


The White House.


The Monument.



DC

2012-06-20 @ 05:33:36
Jag vill starta detta inlägg med att få er alla att tycka synd om mig då jag vart sjuk (Läs: döende) de senaste två dagarna. Dock när jag vaknade imorse mådde jag okej så min värdmamma åkte till jobbet, BAM en halvtimma senare ville jag krypa upp i fosterställning i sängen. Men ikke, hade tre ungar att vårda. Blev väl inte mycket gjort under dagen, då jag knappt orkade röra på mig. Flyttade från soffa till soffa i princip.

Men men hade ju som sagt en weekend i DC med käraste Madeleine. Vet inte riktigt om man ens kan kalla det weekend, vart bara en natt sååå. Kom i alla fall dit, asfint hotell! (bilder kommer upp den dagen jag orkar). Drog senare och spande in staden lite. Tråkigt faktiskt att jag inte vart i DC särskilt många gånger då jag bor mindre än en timma där ifrån. Hur som helst, drog oss tillbaka till hotellrummet, taggade och gjorde oss iordning för en kväll med utgång.

Söndag: Hotellets pool, med lite huvudvärk..


Skypade med mamma idag, och vi bokade min biljett till Califorina! Yay så om 186 timmar typ kommer jag träffa dem! Glad tjej.

Godnatt.




The White House.


The Monument.



You just put your lips together and you come real close

2012-06-16 @ 06:56:34
Kom precis hem, träffade precis Madeleine och Liv. Tog oss en mysig middag på Vapiano och satt sen bara och pratade i nån timma. Ganska soft fredagskväll, bättre än att sitta hemma i sängen och äta chips i alla fall och titta på sista säsongen av Scrubs.

Hände inte så mycket under dagen, bara vart hemma. Tittat på Family Guy, lekt med leksakshästar och städat typ.

Jag, Liv och Madeleine bestämde att under vår resmånad i slutet av året ska vi tre plus Emilia ta en road trip tillsammans, det kommer bli kul! Då jag och Emilia kom tillsammans och Liv och Madeleine kom tillsammans en vecka efter oss kan vi ha resmånaden tillsammans! Bara att jag och Emilia kan börja en vecka tidigare, yay.

Vi satt faktiskt och diskuterade hur sjukt (/kul) det är att vi fyra lyckades hitta varandra då vi är så satans lika/passar med varandra. Jag trodde när jag sökte till au pair att alla au pairer vart torra trista personer som knappt hade sagt ett fult ord eller brutit minsta lilla regel i hela sitt liv. Men nej där hade jag allt fel, finns fan i mig störda personer där ute som är som mig som är au pairer de med. Eller så kan det vara så att jag bara lyckas dra mig till dem.. Jag klagar inte, omöjligt att ha tråkigt med dem. Även om man bor i ett sånt här tråkigt ställe så löser det sig!



Lilla Emilia och jag påväg att träffa värdfamiljerna för första gången, för fyra månader sedan!


Mommy

2012-06-15 @ 18:42:25
Nananana om två veckor kommer jag vara med min mami! Har dock inte bokat flyg än. Men vet inte hur jag ska göra. För de kommer vara i Californien i typ två veckor och visst jag kan väl vara med dem hela tiden, men då har jag bränt alla mina betalda semesterdagar. Och det skulle suga lite om jag inte har några kvar till senare under året.

Annars då, sitter och jobbar just nu. En unge vid dator, en vid tven och en med sin mamma hos läkarn. Borde kanske frsöka underhålla dem lite...

Eeh hejdå.

Air and Space Museum

2012-06-15 @ 05:54:49
God afton. Och allt det där.

Har faktiskt haft en väldigt händelserik dag. Tog det lungt på morgonen som vanligt, planerade dagen med barnen osv. Då de inte kände för att åka till poolen behövde vi (läs: jag) komma på något annat att göra. Vårt beslut blev att åka till National Air and Space Museum i Dulles (de har ett till inne i DC). Och jag tror dock att det är museet inne i DC som de har filmat scenen i Transformers. Men de hade en liten avdelning där man kunde se på ett klipp när SR-71 Blackbird / Jetfire omvandlas. Awesome!!! Hur som helst ungarna tyckte det var helt okej, det roligaste för dem vart dock när vi åkte simulatorgrejerna. Spände fast sig och fick sedan styra den där grejen, kan inte påstå att det är särskilt bekvämt att hänga upp och ner.

Efter några timmar begav vi oss hem, åt på Wendy's och drog sedan till poolen en stund.

Åkte hem till Madeleine efter jobbet, hennes värdmamma vart iväg och gjorde något så hon jobbade tills typ, sent. Men kvällen slutade med att vi spontant bokade ett hotellrum i DC över helgen, eller ja en natt. Inte helt planerat men jävligt kul ska det bli.


Jetfire!








En metallbit som hade något att göra med 9/11




Godnatt!




Ikeaaa

2012-06-14 @ 05:37:48
135. Det är så måga dagar sedan jag klev på planet i Göteborg. Om någon vart intresserad att veta.

Är fortfarande värdelös på att uppdatera och jag kan inte ens skylla på att jag har fullt upp, för det skulle vara en lögn. Sommarlov för ungarna nu, vilket betyder att jag börjar typ nio på morgonen nu istället för tre på eftermiddagen. Vad gör vi på dagarna då? Hänger vid poolen, ansträngande jag vet. Och då jag nu börjar tidigare på morgonen slutar jag tidigare på kvällen. Och då går jag upp till mitt rum tittar på några avsnitt med Scrubs, sover en stund, tittar lite mer och sedan möter Madeleine. Redan fått in den vanan.

Har funderat på vad jag har åstadkommit sedan jag kommit hit och här är min lista:

♦ Tittat på alla Friendsavsnitt
♦ Lyssnat på alla Harry Potterböcker på ljudbok
♦ Tittat på alla Pretty Lilttle Liarsavsnitt
♦ Snart tittat klart på alla Scrubsavsnitt
♦ Snart läst klart alla Pretty Little Liarsböcker
♦ Tittat på Transformersfilmerna en miljon gånger. Nästan.

Och på tal om antal dagar så är det cirka två veckor tills jag får träffa min lilla mamma. Dem har bokat klart, så nu ska jag bara se när jag ska möta upp dem. Inte helt fixat än, men skall väl prata med henne om det till helgen. En sak som är sämre nu under sommaren, då jag börjar jobba tidigar på morgonen är det för tidigt att skypa då alla man känner typ är på jobbet (typ alla) och när jag slutar är det oftast försent och alla ligger och sover (Igen, typ alla)


Tror jag ska sluta skriva nu, för har skrivit om allt för mycket olika saker och jag borde fundera på att lägga mig snart.

Nej en sak till. Jag och Madeleine åkte äntligen till IKEA för första gången (för min del.) Och fysatan va gott det var med Svenska köttbullar! Köpte med mig lite att äta, som chokladbollar, jag har vart lycklig de senaste dagarna, dock är dem nu slut och börjar sakta känna mig mer och mer deprimerad igen.

Nej nu är det godnatt. Hej.




Köpte med mig två (egentligen tre men glömde kvar en utav dem i kassan...) ramar från Ikea.



Jag och Madeleine fick för oss att ta lite bilder på vägen hem från Town Centret runt tre på morgonen i lördags (/söndags)



IsabelleMariaViktoriaSvennevid

2012-06-11 @ 06:21:34
Älskade, älskade, finaste Isabelle. Grattis på födelsedagen! Kan inte fatta att jag missar din tjugoårsdag. Skulle så jävla gärna vela vara med dig idag för att fira dig. Men oturligt nog är jag fast här på andra sidan jorden. Får istället firas ordentligt när jag kommer hem om cirka åtta månader. Pusskalas! Men hur som helst, jag vill önska dig en underbar dag, med massa presenter, god mat (Viktigt!!) och fint sällskap (svårt förstås när jag inte är närvarande).

Jag älskar dig mitt hjärta. ♥


P3

2012-06-01 @ 21:41:26
Idag är det en regning tråkig dag. Tror jag hörde något om tornadovarning också. Vettefan. Märker om jag blåser bort.

Gick upp tidigt idag, skypade med Petra, första gången jag pratade med henne på fyra månader. Kändes fint. Även fem minuter med mamsen, berättade att de troligen skulle boka biljetterna idag!! Awesome. Begav mig sedan mot frisören (efter att jag stannat på starbucks och köpt mig en latte ♥). Skulle sätta tillbaka de slingorna som fallit ut, blev att hon satte upp alla slingor så att de inte riskerade att lossna. (och jag slippa komma tillbaka om två veckor igen typ.) Hur som helst, gratis! Bara för att jag tagit så väl hand om det och därför underlättade för henne att fixa till det. Fan va grym jag kände mig.

Nu tror jag fan solen lyser?

Ne ska nog försöka engegera mig i jobbet.. Ska försöka hitta ungarna till att börja med. Hejs!


Cirka ett år sedan, jag och Petra njuter av vår tid efter studenten.
Jag glad.
Petra.... Bra fråga vad hon håller på med faktiskt.


Raah, raah, like a dungeon dragon

2012-06-01 @ 05:27:30
Jag har aldrig sett mig själv som en aggressiv person. Men fysatan idag/ikväll har jag verkligen inte vart en solstråle. Ville bara få det sagt.

Har inte hänt mycket de senaste dagarna annars, chillat vid poolen och träffat Madde.

Igår var det fyra månader sedan jag klev på planet hit. Kan inte fatta att jag redan vart här så länge. Men känns så satans långt kvar tills jag får ta flyget hem igen. Har haft mycket hemlängtan det senaste. Man ser uppdateringar på facebook om studenveckan, folk är ute och grillar och bara allmänt planerar sommaren. Själv kommer jag spendera min sommar vid en pool med tre ungar. Ganska soft det, men man saknar allt sina vänner från Sverige ibland.

Men inga ledsna miner nu. Fina lilla mamma och Ari kommer och hälsar på inom en månad, sjukt hur mycket jag ser fram emot detta. Saknar henne som fasen. ♥

Och btw, en utav mina flickor har en ny favoritlåt - Euphoria med Loreen, haha. Ja jag har tvingat dem lyssna på dem och säga vad de tyckte. Dock har ingen här en aning om vad Eurovision är för något. Så inte mycket att skryta om precis.

På lördag blir det att ha au pairmöte, ska se en baseballmatch. Har vart på en match tidigare (Okej det var en liten, lokal match. Denna är väl lite större...) men haha fan va seg sport det är. Tack och lov kunde Madde hänga med då det fanns biljetter över från vår grupp. (Nej vi är inte i samma grupp, vilket suger)

Hur som helst. Godnatt.

RSS 2.0