.

2012-03-27 @ 07:32:32
Har ingen lust att blogga. Har ingen ork att ens skriva att jag inte orkar blogga. Men känner mig typ tvingad. Varför? Jag vet inte. Känner så mycket måsten. Kanske därför jag inte orkar. Jag är trött, även om jag sover för mycket. Känns som jag inte får igen all energi jag blir av med. Känner mig tröttare för varje dag som går. Känner mig uttråkad även om jag gör massa saker. Känner mig ensam när hela huset är fullt i folk. Vill vara för mig själv, men ändå inte vara ensam. Jag vill vara hemma i Sverige, men ändå stanna kvar för alltid.

Jag saknar att kunna konversera normalt utan att behöva liksom, tänka.
Jag hatar att ha denna förbannade huvudvärken.
Jag är trött på att ligga vaken halvvägs in på morgonen bara för att min hjärna inte vill stänga av sig.

Det jag i alla fall ville få sagt, jag orkar inte blogga just nu. Kanske kommer tillbaka imorgon. Kanske inte kommer tillbaka på några veckor. Får helt enkelt se. Hej så länge.


I'm too young to die, come on and turn me on.

2012-03-23 @ 04:46:18


















En del av det jag köpt sedan jag kom hit.. Hej osv. Hejdå.



Lansdowne Town Center

2012-03-23 @ 04:36:11
Jag kommer seriöst inte kunna gå imorgon.

Gick upp riktigt tidigt imorse - fixade med lite papper, åkte till postkontoret för att skicka lite grejer, banken, five below och sedan the Mall. Riktigt eftertiv med andra ord. Blev att avsluta med en lunch på Panera. (Nej jag tänker då inte sluta skriva helt om min älskade mat!!)

Under förmiddagen var vädret grått, tråkigt och fuktigt som satan. Men efter klockan tolv försvann molnen och solen kikade fram. Dock var fuktigheten kvar, så föreställ er värmen. Och när jag kom hem så höll min värdmamma och värdmormor på att rensa i garaget. Kan säga att det finns hundra tusentals lådor och saker därinne. Jag sprang upp och ner för trapporna hundra gånger med tunga lådor. Så bara det var ett träningspass.

På eftermiddagen skulle jag ta flickorna på en danskurs på mitt gym, så tänkte passa på att träna undertiden. Min värdkille ville hänga med och vara på barnavdelningen (föräldrar kan dumpa sina barn i en timma eller så medan de själva tränar). Då det visade sig att flickornas kurs var inställd eller något (frågade minst fem personer vart kursen skulle vara, alla sa olika...) ville de stanna kvar en stund på "barnavdelningen", kilade jag iväg och tränade. Men andra ord, pass nummer två!

På lördag ska jag troligen in till DC och spana in Cherry Blossom, dock ser det ut som att det ska regna. Så vet inte hur sugen jag är på detta längre.

Här kommer lite bilder från mitt Town Center. Riktigt mysigt är det faktiskt!




En liten glimt utav mitt älskade Panera. ♥
















Fina Starbucks.




Hej.




Food...

2012-03-22 @ 13:47:08
Jag har fått "skäll" utav mig kära vän Tina. Hon tycker att jag bara skriver om mat.. Men jag tycker om mat. I alla fall, ska försöka bli bättre och ska därför ta med mig kameran idag. Kan inte lova att det kommer bli särskilt mycket utav det. Men ska göra det bästa jag kan.

Ska nu kila iväg och göra en massa ärenden. Adjöö!


I heard you were a wild one

2012-03-22 @ 02:44:47
Jag känner mig själv för bra ibland. Vaknade efter ca 10-11 timmars sömn = försent att dra till gymmet innan jobbet. Vaknade av att städerskorna stod och plingade på dörren och pallrade mig ur sängen när de drog igång den väldigt högljudda dammsugaren. Ville nästan klaga lite på dem som störde min skönhetssömn, men insåg att klockan var efter tolv och jag verkligen behövde komma ur sängen.

När barnen kom hem från skolan, blev det att göra läxor och sedan åka till kyrkan, då de varje onsdag har religiös utbildning. Min värdmamma hämtade upp killen där så blev att jag hade en timma bara för mig själv. Åkte till Starbucks -  drack kaffe, lyssnade på Harry Potter och spelade Angry Birds. Bra liv.

Hämtade flickorna och vi tre åkte till en pizzeria med pizzabuffé. En fråga: Hur gott låter det med Cheesburgerpizza? SÅ SJUKT FÖRBANNAT GOTT ÄR DET! Låter som världens weirdaste grej, men namnamnam.

Men efter jobbet blev det att jag drog till gymmet och slet hårdare än vanligt, fråga mig inte vart det kom från, men jävligt skönt nu efteråt.

Godnatt.


Hands up and touch the sky

2012-03-21 @ 03:14:13
Fy satan vad duktig jag är! Alla som känner mig eller som någonsin har känt mig vet hur fruktansvärt lat jag är. Och jag lyckades pallra mig till gymmet efter en tuff arbetsdag, DE NI! Jag ska försöka kämpa mig dit imorgon innan jobbet också. Tveksamt att jag kommer lyckas med det, då jag kommer sova ikapp den energin jag gjorde mig av med.

Hur som helst, hade en riktigt mysig helg med Emilia. Blev att jag på lördag förmiddag/middag tog bilen och brummade hem till henne. Bestämde oss för att åka och äta lunch någonstans. Virrade ett bra tag innan vi bestämda att Subway fick till att duga. Köpte det, men ville inte sitta inne när det var så fint väder. Så tog bilen och fortsatte vidare till ett litet mysigt ställe i närheten. Till efterrätt blev det kaffe och donuts, från dunkin' donuts. Hennes danska vän Liv kom och vi pratade en stund. Lite kul att även se folk vandra runt i gröna kläder då det var St. Patricks Day.

Efter det for jag och Emilia vidare till Tysons Corner Center, ett mall i närheten. Blev inget annat köpt för mig än en redbull Starbucks. Hemmåt for vi sedan, nu sugna på middag (då klockan närmade sig tio/elva). Blev att vi hittade T.G.I.F och vi fick beställt våra hamburgare jag vart sugen på hela dagen. Proppmätta for vi hem till mig för lite film och mys.

Söndag tog vi en härlig sovmorgon, frukost/brunch på IHOP och sedan några timmar på Leesburgs Outlet. Och som avslutning blev det Zinga och sedan ytterligare en film när vi kom hem till mig.

Måndag - Vad tusan gjorde jag igår? Just, hela familjen försov sig så blev ingen skola för barnen. Blev att jag tog dem till en park i närheten. Brottades, jagade varandra och för mig del, skrapade upp knäna.

Idag så åkte jag till barnens skola vid nio, då jag hade lovat att hjälpa en utav flickornas klass med ett projekt de håller med på skolan. Skulle pynta deras dörr till klassrummet. Var ganska mysigt, fick hjälp utav min tjej och grannflickan som går i samma klass. Fick även se när hela skolan hade en tornadoövning, inte något man ser varje dag.

Min värdkille slutade en timma senare en flickorna, dock var min värdmamma hemma hela dagen också så hon åkte och hämtade honom. Sedan vid sex tog hon honom till hans absolut första Lacross practise. Och vid åtta drog jag till gymmet.



I lördags kom familjen hem med två utav dessa. Sugar babies kallas dem och är hur söta som helst. På bilden har vi Boston och hans syster kallar dem för London. Vet inte riktigt vad dem gör för något, förutom skiter så fort man gosar med dem.. Men men, hejdå.





Harry Potter

2012-03-17 @ 06:45:46
Idag, äntligen, fick jag göra något jag verkligen har behövt. Fick pratat med älskade Isabelle. ♥ Startade upp en konversation över skype med Marcus, det jag inte visste var att Isabelle var där. Till en början hade vi inte en aning om vad vi skulle säga till varandra. Jag menar, föreställ dig att du har en själsfrände som du har spenderat så otroligt mycket tid med under en lång tid. Pratat varje dag och setts nästan lika ofta. Och sedan helt plötsligt inte prata eller se varandra på två månader. Det blir en chock. Men det var underbart att äntligen kunna prata ut om saker som det verkligen inte finns någon annan jag kan prata med om. Fylla in varandra på vad som pågår i livet och bara prata! Går inte beskriva hur mycket jag verkligen behövde det. Älskar dig min finaste, underbaraste bästa vän. Finns ingen som du.

Marcus fyller tjugo på söndag var det lite födelsedagsfirande hemme hos honom, så skype fick stå på ganska mycket där så jag kunde vara med på ett litet hörn. Så fick även pratat ännu mer med Marcus och lite med Mikael. Som en av tjejorna kallade för "the cute boy" haha. Måste säga att även om jag inte kunde vara där personligen kändes det ändå skönt att kunna på sätt och vis vara där.

Hur som helst, åkte med familjen till Zinga nu på kvällen. Kändes välbehövligt efter en dag som denna. Resten utav kvällen har jag spenderat i min säng med Harry Potter and the Philosopher's Stone på ljudbok i högtalarna på datorn och målat i en Harry Potter-målarbok Jennie lämnade kvar till mig. Har haft en riktigt myskväll som verkligen beskriver min nördighet.

Nu ska jag väl lyssna lite mer på HP och sedan krypa ner för att sova. Vet inte riktigt när jag ska träffa Emilia imorgon. Puss och kraaaaaaaam. Hejdå.



Harry Potter; Film Wizardry - Köpte för alldeles för mycket pengar i en bokaffär första eller andra veckan här.
Liten legoDobby-nyckelring.
Hogwartst-shirt jag kände min tvungen att köpa.
Harry Potter; The Tales of Beedle the Bard - bok jag lånat från biblioteket.
Målarbok jag fått utav Jennie.

BEHÖVER JAG SÄGA MER?



Home?

2012-03-16 @ 07:00:14

Jag vet inte vad det är med mig. Det är något inom mig som äter upp mig. Detta kom som från ingenstans.  Det är inte så att jag har hemlängtan. Jag saknar bara kontakten med hemma. Att bara kunna plocka upp telefonen och ringa till vem som. Jag trivs verkligen till tusen och har inte en enda tanke på att tänka mig åka hem. Känner verkligen att jag har kommit in i huset, området och familjen här. Detta är ju mitt hem nu. Men allting känns så avlägset. Hela tiden måste man ställa om att det är sex timmar (just nu bara fem dock) i tidskillnad. Visst det kunde vart så mycket värre än vad det är. Men det är fan tufft nog.

Detta är första gången jag gör något helt på egen hand. Klart som fan jag är rädd. Jag går runt hela tiden och väntar på att jag ska sabba allting. Det är sån jag är, jag känner aldrig att det finns något som jag kan klara av att genomföra. Vet inte riktigt vem jag ska vända mig till när jag verkligen behöver prata. Känns så opersonligt att inte kunna ta det i verkligenheten. Men det är något jag måste inse och ta mig igenom. Och när det är de dagarna då det är jobbigt med barnen, på grund utav speciella omständigheter. Så känns det tungt att inte kunna hoppa in i bilen och åka till någon man verkligen känner, bara för man behöver sällskapet och en kram. Bara den tryggheten som finns hos en bästa vän. Det är inte något man faktiskt uppskattar förrän det befinner sig på andra siden jorden. Inte uppskattar på riktigt.

Jag har inte sett eller hört min bästa vän på snart två månader. Jag saknar henne så det gör ont inom mig. Känslan av att det inte är helt hundra procent säkert på att jag inte kommer få se henne inom ett år får mig att vilja kräkas, svimma, hoppa från en bro. Jag vet inte! Klarar inte av att tänka på det ens.

Det känns även som att jag ignorerar vissa personer bara för att jag inte klarar av att hantera saknaden av allt som håller på där hemma. Det är så svårt att faktiskt inse att livet går vidare hemma i lilla Uddevalla, även nu när jag inte är där. Har liksom svårt att se hur allting kommer se ut efter man har vart borta i över ett år. Skulle vara konstigt att komma tillbaka nu, efter bara två månader. Jag känner själv hur mycket jag har ändrats under denna tiden.

Vet inte överhuvudtaget vad jag ville får sagt med allt detta. Men kände att jag verkligen behövde få det ur mig. Förhoppningsvis är det inte så att det faktiskt är någon som läser igenom allt jag skriver. Då detta blev otroligt personligt. Men något jag verkligen behövde. Hur som helst, behöver verkligen sova nu. God natt.


I'll be there for you

2012-03-16 @ 04:19:28
Jag.Är.Så.Dålig.. Jag försov mig imorse och missade mitt "möte" på gymmet.. Satan, får väl åka dit imorgon istället.

Idag har det vart så fruktansvärt underbart väder! Sjukt. Hade enbart klänning och svettades som en karl när jag var i skuggan. Och självklart fick ungarna mig att till en liten lekplats som inte befinner sig så långt härifrån. Det var allt kul. Flickorna visade upp sina cheerleading skills.

Annars då? Jaaaa ska försöka få tag i Emila ikväll eller nångång imorgon. (Hon hade visst smsat mig...) Vi behöver klura ut hur vi ska göra med helgen. Vet att jag ska ta med henne till Leesburgs Outlet och till Zinga! Ville dit idag för såg att de hade Pumpkin Pie-smaken. Får hoppas den är kvar i helgen!

Nu sitter jag och kollar de sist avsnittena från den sista säsongen av Friends. Ledsamt, vad ska jag nu göra med mitt liv framöver? Läste ju ut Destined häromdagen. Ahja, godnatt, hejdå och så vidareeeee.

The Rembrandts – I'll Be There For You

Saknade du

2012-03-14 @ 02:35:50
Det är dagar som denna som jag inte kan göra annat än älska mig värdmamma. Kunde nog på fullaste allvar inte haft mer tur. Har haft en mardröms eftermiddag, innehållande skrik och gråt. Hon tar sig tid, lyssnar och faktiskt agerar! Hon väger verkligen upp för alla nackdelar.

I alla fall, igår skypade jag med finaste, älskade och saknade Marcus. Han fick också även en liten glimt hur mina dagar kan se ut. Min värdkille hoppade runt som en galning i soffan i bakgrunden. Kändes riktigt härligt att få pratat med någon från hemma. Var ett tag sen jag gjorde det nu.

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för min smak, men var tvungen att åka med värdmamman min och hämta bilen som vi lämnade in i söndags. Efter det hade jag en tid på gymmet, skulle få instruktioner och även göra en massa tester för att se hur dålig form jag är i. Otroligt nog så var det inte så farligt. Efter "mötet" hoppade jag på en utav cyklarna en stund, måste helt klart ha med något jag kan underhålla mig med nästa gång. Hur som helst, ska tillbaka för personal training på torsdag.

Nu är klockan nio, jag är dödstrött och ska förmodligen snart sova. Men måste först skryta om det otroligt underbara vädret vi har just nu. Skulel chansa på att det vart runt 20-25 grader i tre dagar nu oc det ska hålla i sig! Hejdå.


I would lie and say that you're not on my mind

2012-03-12 @ 02:07:37
Jag älskar USAs hamburgare. Har ätit det säkert tio gånger sedan jag kom hit.

Igår åkte jag och träffade Emilia i Reston, ligger ca en halvtimma här i från. Kortare om man inte kör vilse. Vi gick till en resturang som jag vart på tidigare med Jennie och Ellen från min första vecka här. Tog samma hamburgare, mmm. Blev sedan en kaffe på Vapiano, plus en chokladmousse att dela på som vi fick utav den läskiga servitören. Blev en massa prat, tycker om den där bruden.

Vi gjorde upp planer inför nästa helg och kanske, kanske en helg till NYC om några veckor. Troligen i slutet av April om vi båda kan. För om tre veckor, spring break, ska jag till Florida med familjen. Ska bli så otroligt härligt! Något att se fram emot.

Och så idag blev det en riktigt seg start, kom hem vid tolv igår men låg uppe och kollade på Friends (Någon som är förvånad?). Plus att inatt drog man fram klockan så det var riktigt sent när jag väl lämnade mitt rum. Min värdmamma och barnen åkte iväg, så jag gicm ut och satte på trappen som leder till bakgården, i solen och nöjt! Läste Destined och gosade med hundarna.

Några timmar senare kom de hem igen. Värdmamman, jag och en utav flickorna trättade alla hundarna, så nu är de även lena och rena att gosa med. Sen blev det att vi tre, plus en utav hundarna tog en promenad. Fick se mer utav omrädet och jag älskar detta stället ju mer jag ser utav det. Ska ta och gå ut och gå en promenad med kameran om några veckor när det är lite mer grönt och fint ute.

Blev att vi sedan tog vi och åkte till ett hamburgeställe allihopa. Namnamnam.

Fick även kopplat ihop datorn i tven igår så jag kunde se Melodifestivalen "live" på tven. Kändes mysigt, dock var klockan två på dagen.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten utav kvällen. Hejdååå.


Zumba and Lacrosse

2012-03-09 @ 22:43:49
Jag är riktigt dålig på det här. Att uppdatera regelbundet. Men men.

Igår mötte jag upp en tjej som heter Emma Cheesecake Factory. Satt och pratade i några timmar, tills vi var tvunga att åka hem, för klockan blev halv tolv.

Hann dock bli uppraggad innan Emma kom, intressant. Har nu fått två nummer, yay.. Killarna är i alla fall trevligare här.

Blaafgdhgnkd, känner verkligen hur min fantasi flödar idag. Världens roligaste inlägg osv. Har inte hänt så mycket sedan i måndags. Eller jo.

När flickorna var på religös utbildning i onsdags så lärde min värdkille mig hur man spelar lacrosse, eller ja. Hur man kastar iväg bollen med den där klubban utan att man tappar den hela tiden. Träffade även på två tjejer som går i samma au pair meeting som mig.

Och tidigare idag, typ imorse så åkte jag och min värdmamma på ett Zumbapass, kände inte att det var min grej riktigt. Men skrev in mig på gymmet så nu har jag ingen ursäkt till att inte träna längre...

Nu ska jag gå och kolla lite i grytorna som min värdmamma håller på med, börjar bli lite hungrig. Hejdå.


So let's set the world on fire. We can go brighter than the sun.

2012-03-06 @ 06:13:49
Nu är hon officelt borta. Blev att jag körde henne till flygplatsen. Kändes riktigt tråkigt att säga hejdå till henne, hon har verkligen vart till stor hjälp den första månaden som jag nu vart här. Så Jennie, när du läser detta, även om jag inte verkade särskilt ledsen när vi sa hejdå, så var jag det faktiskt! Haha.

Men men, kommer träffa henne när jag kommer hem igen. Bor ju tydligen inte mer än 40 minuter ifrån varandra.

Har annars inte gjort så mycket mer idag. Gjorde läxorna med barnen när vi kom tillbaka från flygplatsen. Runt då Jennies plan lyft gick vi ut och kollade upp om vi kunde se planet. När barnen faktiskt såg ett plan blev de som galna och sprang upp och ner för gatan och skrek "JENNIEEEEE!!!", tveksamt om det faktiskt var hennes plan och mer tveksam att hon faktiskt hörde oss i så fall. Men, grannarna fick sig nog ett gott skratt.

Ska snart lägga mig, får bli några avsnitt med Friends först.




Tillägnar denna bilden till Jennie.


"Fluggen-kliggin-kien?"

2012-03-05 @ 06:29:12
Hej osv. Har inte riktigt orkat blogg något i helgen. Men har proriterat annat liksom, som att spendera tid med Jennie. (Fan pratar ju inte om någon annan, hur ska jag överleva utan henne..) För imorgon åker hon hem till Sverige. Så just nu sitter jag i vår värdkilles rum (som vart hennes den senaste månaden) och tittar på när hon virrar runt i hela rummet och packar ihop allt hon äger. Och jag sitter som sagt bara i en fåtölj, äter pretzel pieces och spelar WoW. Ja jag har börjar spela det igen.

Nu istället till vad sm hänt i helgen. I fredags for vi som sagt in till DC och dansade så mycket vi bara orkade. Riktigt kul var det, träffade på en tjej som jag gick på skolan i NY också, väldigt kul det med! McDonald's påväg hem, säger bara: fyfansen va gott det var! Inte ätit det på mer än en månad ju.

Lördag, lite småsega rullade vi ur sängen, käkade brunch på IHOP med Jennie och Sarah. Underbart! På kvällen blev det Euro Trip med massa gott och med samma personer.

Och idag då, söndag. Åkte in till DC igen med hela familjen för att äta brunch som avskedsgrej för Jennie. Återigen, fruktansvärt gott. Sen så åkte jag och jaaa, gissa vem, till ett mall i närheten för att fixa så jag fick en amerikansk telefon. Så det har jag nu, så det har jag också spenderat mycket tid med tat greja med i kväll. Lekt med min nya leksak. Fast åkte också på månadens Au Pair meeting på ett Starbucks i närheten.

Nu så orkar jag inte skriva/tänka mer. Blev återigen ett ganska förvirrande inlägg. Borde lära mig att inte skriva inlägg så här sent. Blir ju bara fel. I alla fall hejdå.



"Europe is like the size of the Eastwood Mall. We can walk to Berlin from there."
"Cooper, England's an island."
"OK, swim, whatever. We'll take it."




One month

2012-03-02 @ 02:32:21
Varför känns det som min hjärna väger tre gånger så mycket idag? Och att den är påväg ut ur min panna? Jo för att det har vart en riktigt påfrestande dag. Hamnade i kant (eller vad man nu säger) med min värdkille igen. Och alla tre har vart lite för mycket för mitt tålamod idag. Är riktigt glad över att min värdmamma vart hemma idag, som är helt underbar btw. Vet inte riktigt hur denna dagen hade slutat om hon inte vart hemma. Men men, får hoppas de har en bättre dag imorgon helt enkelt.

Just nu sitter jag i köket med lilla Chilli i knät och en kopp kaffe i handen. Kan tillägga att Chilli låter om en grubblande gammal gubbe emellanåt. Men jag tycker om honom.

Skypade med min storebror förut, han hade skaffat sig en cam så kunde till och med se honom. Var väligt kul faktiskt, dock behöver ha fortfarande klippa sig.. I alla fall, första gången jag pratade ordentligt med honom sedan jag flyttade hit. Vilket var en månad sedan! Helt otroligt att jag redan vart här så länge! Det är liksom bara elva månader kvar! Okej, det är mycket, men en månad har gått så fort.

Imorgon ska jag och Jennie (som kommer hem från NY idag) troligen iväg och panikshoppa lite inför imorgon kväll, då vi ska in till Washington och "fira"/gråta att hon åker hem på måndag. Känns riktigt tråkigt faktiskt, men men. Hennes år är över om ett år är det jag som står där och ska åka hem. Herregud!

Nu ska jag nog lägga mig och se på Friends eller läsa Destined.

RSS 2.0