9 11

2011-09-11 @ 18:09:02

WTC

Tio år har gått.
Människor världen över tänker idag på alla de personer som förlorade sina liv,
eller på de som förlorade någon som de höll kär.





Wait

2011-09-08 @ 22:36:07
Kan inte minnas senaste gången jag var så här nersvös. Vill inte anslöja något, (även om jag inte har några läsare, då ingen vet om denna meningslösa blogg) kan bara säga att jag precis gjort något som kan förändra mitt liv. Tog ett avgörande steg och nu är det bara väntan kvar.

Inspiration?

2011-09-02 @ 02:07:00
Vart fan är all min inspiration? Vill kunna ta fram kameran och bara gå lös. Har knappt lyft kameran sen skolan slutade.. Orkar inte ens leta upp den. Orkar inte städa - mitt rum ser ut som en katastrof. Orkar knappt klä på mig om dagarna! Tar till och med ungefär ett halvår för mig att skriva ett någorlunda långt inlägg, har inte ens fantasi till det.

Längtar till den dagen då jag orkar ta tag i mitt liv igen och börja göra något vettigt än ligga i sängen hela dagarna och se på film/serier.

Jag vill bo någon annanstans. På en plats där man kan gå till en park eller ett café och sätta sig, läsa en bok och bara njuta av vädret. Där ingen bryr sig om att man ser ut som en övergiven liten individ.

Jag vill leva i en lycklig film. Leva i en värld med regnbågar och enhörningar. Jag vill att vid de speciella tillfällena en romantisk ballad ska spelas upp från ingenstans, som de alltid gör i de romantiska filmerna. Sitta på ett fik i Paris där gatumusikanter med dragspel går förbi och spelar. Jag vill också vara fånig och kär. Leva livet som i en kärlekslåt.


Jag vill så otroligt mycket. Men just nu vill jag mest få tillbaka min inspiration.

I love you. God, I miss you.

2011-09-01 @ 23:23:44



2005-09-01 ♥ 2011-06-08

Idag skulle mitt hjärta bara blivit ynka sex år gammal. Men ibland är livet fan inte rättvist och hon fick lämna oss alldeles för tidigt. Saknar henne så otroligt mycket, går inte en enda dag då hon inte finns i mina tankar.

Jag älskar dig.



Thanks, but no thanks

2011-09-01 @ 23:17:27
Tror jag har bråkat med designen i över två timmar. (Kan tillägga att jag aldrig tidigare ens orkat bry mig om att ändra den..) Men nu så, nu har jag allt fått iordning lite. Vill inte ha för mycket färger, grejer och krimskrams. Får vara bra för nu.

Vad är annars värt att nämnas? Jag beställde för första gången hem löshår från internet i söndags. Fick det igår, det var gult. Bilden visade allt annat än gult. Får ringa och gnälla lite. Tycker inte att det är het värt att slänga ut massa pengar på grund av missledande information. Nejtack.

Och med det räcker det för mig, hejdå.


two

2011-09-01 @ 02:09:10





Två bilder från mitt projektarbete.
De två bilder jag är mest nöjd med.
Och två av alla de personer jag kommer sakna så förbannat mycket.



RSS 2.0