USA!

2012-01-31 @ 04:30:12
USA.

Kan helt ärligt talat inte förstå att jag är här. Utan några problem. Typ. Missade nästan båda planen, men bara nästan. Flyget annars gick fint, sov ganska mycket så ah.

Ska nu spendera de närmsta dagarna i Long Island på Cultural Care Au Pair Training School. På torsdag blir det New York. Åkte igenom staden förrut. Manhattan och allt, helt jävla sjukt. Blev förälskad direkt. Klara, en tjej som jag åkte med på planet hit ska bo mitt på Manhattan..

Borde kanske sova nu, ska upp tidigt imorgon för lektioner. Men ska väl försöka prata lite med någon/några först. Om jag orkar. Min engelska är inte riktigt vart jag vill ha den. Behöver några dagarn för att komma in i detta haha.

Nej, godnatt!



Best friend

2012-01-25 @ 16:02:14
Städar och packar (och tittar på Transformers) det är ungefär det enda jag gör just nu och har gjort de senaste dagarna. Och äntligen börjar jag få ordning på allting. Rummet är i princip klart, har packat ner allt jag äger i lådor så att det slipper stå framme och samla damm när jag är borta. Resväskan och väskan jag ska ha på Au Pairskolan är också nästan klara. Flygbiljetten skrev jag ut förut.

Jag är nästan klar. Klar för att flytta. Jag ska bara komma på vad jag ska ge mina värdbarn i present när jag kommer.

Sara ska komma hit sedan, vi ska ha vad vi brukar kalla en "tjockiskväll". Köpa hem pizza och äta chips med dipp och liter med cola. Kan bli sista gången jag träffar henne innan avresan. Det känns tungt. Sara är den personen jag har känt längst och hållt ihop med sedan barnsben. Första gången vi träffades tror vi var på en av våra bröders fotbollsträningar, vi var tre år gamla. Efter det började vi i samma klass vid sex års ålder. Högstadiet kom, vi valde samma där och höll ihop de tre åren. Sedan kom valet med gymnasium, även där valde vi samma och kom i samma klass. Omedvetet valde vi samma inriktningar under alla tre åren på gymnasiet. Så kan kort sagt säga att enda fram till studenten har jag träffat henne nästan varje dag i cirka tretton år. Kommer vara riktigt konstigt att säga hejdå till henne, för att inte säga jobbigt!

Men det är inte vad denna kvällen ska handla om för oss, ikväll är det hon och jag och chipspåsen som gäller!















Jag kommer sakna dig mig min fina, underbara och alldeles unika vän. Finns absolut ingen som du och jag hoppas att du kommer och hälsar på mig när jag är i USA.
Jag älskar dig. ♥


I've never

2012-01-25 @ 01:12:09
Jag kan verkigen förstå det. Om en vecka är jag i New York.

Jag har aldrig i hela mitt liv vart utanför Europa.
Jag har aldrig vart i från min familj i mer än två veckor.
Jag har aldrig begett mig iväg någonstans helt ensam i mer än några timmar.
Jag har aldrig lämnat mina vänner och hela mitt liv bakom mig.
Jag har aldrig sett mitt rum så tomt som det är just nu.
Jag har aldrig kunnat drömma om att få möjligheten att bo under ett helt år i USA.


Det är mycket jag inte har, men som jag är så otroligt taggad inför.


They said, all teenagers scare the living shit out of me

2012-01-24 @ 22:51:09
Jag trodde aldrig på fullaste allvar att jag skulle hinna med allt innan avresan (som inte hade blivit av om jag inte blivit klart med allt..) Men idag fick jag mitt visum och det var det sista jag skulle bli avklarat. Så nu gäller det bara att packa, packa ur och packa om. Vägde nämligen min väska förut. 23 kilo. Tydligen exakt så mycket jag får ha med mig.. Jag är inte ens klar.


Nu ska jag försöka skriva om något om inte handla om min flytt.

....

Jag har insett att sodastream med colasmak faktiskt är helt okej. Och folk som känner mig vet hur kär jag är i vanlig hederlig Coca Cola.

Jag är så intressant. Ska fortsätta packa istället. Hejdå.

One week

2012-01-23 @ 22:02:40
En vecka kvar tills jag beger mig av till staterna. Känns helt sjukt. Har hundra saker kvar att göra tills dess också. Men men, ska bli så sjukt jävla kul!

Hann med en vecka i Idre, kom hem i lördags. Helt slut. Men vi hade riktigt kul, kändes bra med en vecka med kompisar så nära inpå flytten. Nu den sista veckan ska jag enbart fokusera på att packa klart resväskan och städa iordning rummet. Träffa och säga hejdå till alla vänner och familjen. Och förbereda mig så mycket jag bara kan för ett förhoppningsvis underbart år i USA.


Mitt i resväskan. Antingen vill han med eller så vill han inte att jag åker.


Like the moon causes the tide.

2012-01-03 @ 16:11:04
Den 30 Januari ska jag alltså flytta till USA. Känns helt sjukt, för nu är det inte ens en månad kvar. Men ändå så otroligt långt kvar, på grund av alla fuc....... papper. - Nej men det är grymt mycket kvar innan det blir att fara iväg. Till andra sidan jorden. Helt ensam. Herregud jag kommer dö..

Nej, positiva ska vi vara. Kommer bli en enorm jävla (förlåt, ska försöka sluta svära. Går väl inte så jättebra om vi säger sååå...) upplevelse.

Ska försöka hinna med en vecka uppe i Idre med fint folk (... Hrm.) innan också. Kan dock bli lite tight:

12: Stockholm/Amabassaden.
14-21: Idre i så fall.
30: Avresa till USA!

Och då hinna få in alla papper och det innan Idre. Alltså inom typ tio dagar......

Ska leta upp choklad och tröstäta en sväng, för att lugna nerverna. Hajdo.


She kissed me on the lips.

2012-01-03 @ 16:01:25
♦ Tandläkaren.
♦ Polisen.
♦ Visumfoto.
♦ Gjorde klart visumansökan.
♦ Tidbokning för hälsoundersökning.

Tycker att jag har varit ganska effektiv idag.


RSS 2.0