California!

2012-07-13 @ 05:38:26

Anledning till dålig uppdatering för så klart att jag vart i California (och lite Nevada) och efter att jag kom hem har jag vart helt slut och faktiskt inte orkat uppdatera..

I alla fall, åkte från Washington Dulles i Torsdags för två veckor sedan till San Francisco för att möta upp morsan och Ari. Satan vad konstigt det vart att se dem.. Kom av mig hela tiden när jag försökte säga något. Dagen efter kollade vi bara runt lite i staden, gick ner till vattnet. Dock vart det jävligt molnligt (ovanligt..). Och senare på fredagen började vi vår road trip söderut. Åkte ut med route 1, vilket är utmed vattnet och uppe i bergen. Helt otroligt vart det faktiskt. Inte ofta man ser vattnet ligga precis vid sådana enorma berg.

På söndag, den första Juli kom vi fram till Santa Monica, Underbart ställe!  (vi åkte vääldigt sakta och stannade mycket osv). Solade lite på stranden där, badade i havet och stannade en natt för att dra vidare till Las Vegas.

Vet inte vad jag ska säga om Vegas. Otroligt jävla awesome, helt klart. Men jag vet inte om det är ett ställe jag kommer åka tillbaka till. För visst det kanske hade vart roligare om jag vart över 21. Men jag skulle liksom inte spelat ändå, och man kan hitta bättre klubbar att dra ut på antar jag (vart dock inte inne på någon men).

I alla fall, direkt när man kommer in i hotellen så fanns det casinon där. Jag vet inte hur mycket spel det vart. Helt galet! Och hur jävla billigt som helst att bo på hotell där. Tror vi betalade ungefär samma summa för tre nätter i Vegas, två rum - som en natt någon annanstans, ett rum.

Dock blev jag besviken över 4th of July. Vi väntade över en halvtimma efter då vi hört att fyrverkerierna skulle komma igång, men icke. Blev att vi vandrade tillbaka till hotellet.

Dagen efter, torsdag begav vi oss mot Los Angeles. Och jag är självklart förälskad i stället. På torsdagen drog vi till Rodeo Drive och bara gick runt och kollade utanför alla affärer, kanske inte så jättespännande. Men vart allt kul att sett det.

Fredag, dagen jag blev gammal och grå. Vi körde runt och hamnade av en slump på Universal Studios i Hollywood. Riktigt kul, massor med affärer, restauranger och man kunde gå in i själva parken, vilket vart svindyrt så vi hoppade det. Istället åt vi god mat och gick och såg på The Amazing Spider-Man 3D. En bra 20årsdag helt enkelt.

Lördag tog vi bilen till Hollywood Boulevard, såg några stjärnor i marken, gick in på Madame Tussauds och tog en busstur för att se Hollywood-skylten, Beverly Hills och se vart några kändisar bodde (vilket kändes otroligt, fel.. haha).

Söndag tog tidigt flyg hem. Blev två-tre timmar försenat, för en stund innan vi ska landa sa kaptenen att Dulles airport vart tillfälligt stängt pga åskstorm……….. Och jag hatar at flyga utan att planet ska skaka runt som bingobollar i en sån där kula. Men vi cirkulerade en stund, slutade med att vi fick åka till Pittsburgh då bränslet började sjunka och vi visste inte hur länge till Dulles skulle ha stängt. Landade, tankade och cirka en timma senare vart vi i luften igen.

Hur som helst jag kom hem, värdfamiljen överraskade mig med tårta. Mysigt!

Orkar inte skriva mer nu, typ vad jag gjort i veckan och så vidare. Bara vart vid poolen, idag blev det biblioteket, zinga (frozen yoghurt) och sedan bowlade vi. Hade en kul dag. Imorgon kommer morsan och Ari hit från DC. Ska ha middag med familj och värdfamilj, Och till helgen ska jag väl visa dem runt i området.

Bilder kommer troligen när jag orkat lägga in dem på datorn och sortera dem. Bara över 1000 bilder…. God natt.

Och juste, läste ut alla tre Hunger Games-böckerna på minder än en vecka under min semester.... Blev besatt och jag älskar dem. Ska troligen läsa igenom dem igen.... PUSS. ♥

 


Kommentarer
Postat av: emma

eller hur - man blir helt förälskad i LA! <3

2012-07-13 @ 09:00:50
URL: http://eemmafoss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0